• Hopp til hovedinnhold
  • Skip to header right navigation
  • Skip to site footer
Ottadalen Mølle

Ottadalen Mølle

Alltid der for deg

  • Finn din Norgesfôr-bedrift
    • Strand Unikorn
    • Hundseth Mølle
    • Hurum Mølle
    • Mysen Kornsilo og Mølle
    • Orkla Kornsilo og Mølne
    • Ottadalen Mølle
    • Vestfoldmøllene
    • Vinstra Bruk
    • Røv Mølle
    • Ringerikes Kornsilo
    • Til Norgesfôr
  • MENY
    • Produkter
      • Kraftfôr
      • Plantekultur
      • Butikk/Driftsmidler
    • Brosjyrer
      • Brosjyrer drøv
      • Brosjyrer fjørfe
      • Brosjyrer svin
      • Diverse brosjyrer
      • Brosjyrer Ottadalen Mølle
    • Om Ottadalen Mølle
      • Bestilling/Kontakt
      • Opningstider
      • Kontaktpersoner
      • Avdelingar
      • Generell info
      • Policy for bærekraftig forretningspraksis
      • Til Norgesfôr forhandlere
  • Min side
Du er her: Ottadalen Mølle → Arkiv → Vianvang

Vianvang

9. oktober 2020

Arne B.jpgArne på Vianvang (foto: Tor Arne Sandviken)

På sin eigen restaurant Vianvang nyttar Arne Brimi byggryn frå Ofossen Mølle i mange av rettane sine. Arne er tru mot norsk matkultur, men alltid open for innslag utanfrå. Arne har gjeve ut ei rekkje kokebøker, han har vore Noreg sin deltakar i Bocuse d’Or og gjort sjalottlauken til ein favoritt etter Gutta på tur på TV2. Målet er det same både på Vianvang og på Vaaghals på Bjørvika i Oslo – å skape det aller beste måltidet med basis i gode råvarer.
Arne brukar gjerne potet og byggryn eller rotgrønsaker i rettane sine.

Servering Vianvang.jpgServering på Vianvang (foto: Bård Bårdløkken)

Ottadalen Mølle

Bergomsvegen 49, 2686 Lom
61 21 18 20
post@ottadalen.norgesfor.no
Org.nr 913 980 484

Les om informasjonskapsler (cookies) og vår personvernerklæring her.

Ottadalen Mølle © 2023 · Designet og utviklet av Hamar Media AS. Beskyttet av reCAPTCHA og Googles personvern og vilkår.